Pragmatisk Play

5.0-vurdering
100% BONUS op til 200 EUR på det første indskud + 200 gratis spins!
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på det første indskud + 100 gratis spins!
4.5-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på den første indbetaling!
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på det første indskud + 100 gratis spins
4.5-vurdering
100% BONUS op til 200 EUR + 30 gratis spins på den første indbetaling.
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på den første indbetaling.
4.3-vurdering
100% BONUS op til 1500 EUR + 300 gratis spins på den første indbetaling.
4.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR + 100 fre spins på den første indbetaling.
5.0-vurdering
20% kontant tilbage garanteret hver dag!
4.8-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR + 100 gratis spins på den første indbetaling.

Pragmatisk Play

pragmatic play logo

Pragmatic Play është një nga kompanitë në rritje në tregun e lojërave të fatit online. Lojërat e tyre janë mjaft tërheqëse dhe emocionuese për të gjithë të apasionuarit e lojërave të fatit, me grafika të nivelit të lartë dhe karakteristika loje mjaft të vecanta. Slotsat e kësaj kompanie janë të përshtatura për të funksionuar edhe në sistemet e operimit iOS dhe Android, rrjedhimisht mund të luhen edhe në smartphone apo tablet, përvecse në kompjuter.

Dia nga lojërat kryesore janë:

  • Hot Safari
  • Wild Sevens
  • Magiske krystaller
  • The Catfather
  • Mighty Kong

Që prej krijimit, fokusi i Pragmatic Play ka qenë në industrinë e kazinove oline. Sot, lojërat e Pragmatic Play janë të cilësisë më të lartë, përdorin teknologjinë më të avancuar dhe sigurohen që të jenë argëtuese dhe shpërblyese. Kompania ofron më shumë se 150 slotsa emocionues me tematika nga më të ndryshmet.

Slotsat ofrohen në shumë gjuhë të ndryshme të botës dhe në to mund të përdoren lloje të shumta monedhash duke bërë që të jenë të përshtatshme për tu luajtur kudo në botë. Për këtë arsye Pragmatic Play ka njohur rritje të vazhdueshme që prej vitit 2016 në kontinentin Europian dhe më gjerë. Ata janë  një nga kompanitë e të ardhmes në këtë industri dhe padyshim ndër më interesantet aktualisht. Fakti  që nxjerrin dy lojëra të reja cdo muaj flet qartë për produktivitetin e tyre dhe me këto ritme mund të shndërrohen umë shpejt në kërcënim edhe për kompanitë më të fuqishmë të industrisë.

Nyt Casino 2021, Gslot Casino, $ 200 BONUS + 200 gratis spins !!!

X