Microgaming

5.0-vurdering
100% BONUS op til 200 EUR på det første indskud + 200 gratis spins!
5.0-vurdering
100% BONUS op til 300 EUR på den første indbetaling!
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på det første indskud + 100 gratis spins!
4.5-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på den første indbetaling!
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på det første indskud + 100 gratis spins
4.5-vurdering
100% BONUS op til 200 EUR + 30 gratis spins på den første indbetaling.
5.0-vurdering
100% BONUS op til 100 EUR på den første indbetaling.
4.5-vurdering
100% BONUS op til 300 EUR + 200 gratis spins på den første indbetaling.
4.3-vurdering
100% BONUS op til 1500 EUR + 300 gratis spins på den første indbetaling.
4.5-vurdering
1 Free Spin ingen depositum kræves!

Microgaming

microgaming logo

Microgaming është një kompani që prodhon software e cila e ka vendosur veten  mes ofruesve më të mirë në botë të lojërave online. Selia e saj qëndrore është në Isle of Man dhe prej andej vihen në funksion të gjitha operacionet. Operacionet e tyre përfshijnë rrjetin e njohur të pokerit online, The MPN, si dhe krijimi dhe zhvillimi i software të lojërave për operatorë të mëdhenj në sektorin e kazinove si Fortune Lounge Group dhe Carmen Media Group. 

Mbi 600 lojëra të ndryshme janë prodhuar nga kjo kompani që përfshijnë versione të ndryshme të Blackjack, Videko Poker, Video Slots dhe Roulette. Ky numër kaq i madh lojërash të krijuara e tregon qartë se cfarë force dominante është Microgaming në industrinë e lojërave.

Disa nga lojërat më të famshme të Microgaming janë:

  • Thunderstruck 2
  • Brændende ønske
  • Immortal Romance
  • Den mørke rider rejser sig
  • Avalon 2 – Quest for the Grail

Microgaming pretendon se ka krijuar të parën kazino online që në vitin 1994. Ndër vite ata janë përmirëuar falë përshtatjes së  vazhdueshme me zhvillimet teknologjike që janë një aspekt jetësor në industrinë e lojërave. Lojërat e tyre janë të aksesueshme edhe në pajisjet mobile  cka i bën edhe më tërheqëse për lojtarët. Slotsat e Microgaming janë të njohur për shpërblimet e tyre të larta dhe kanë të implementuar jackpot progresiv që është një faktor mjaft atraktiv për bastvënësit.

Microgaming është padyshim një pioneer në fushën e lojërave online. Ata u ofrojnë diversitet lojtarëve me anë të numrit të madh të lojërave, teknologjisë së avancuar dhe krijimtarisë së vazhdueshme. Lojërat e tyre janë të mbikëqyrura nga një autoritet i pavarur me bazë në Londër i quajtur e-COGRA, gjë që bën që besueshmëria e tye të jetë mjaft e lartë. Të gjitha këto karakteristika e bëjnë Microgaming një nga kompanitë më cilësore të lojërave online.

Nyt Casino 2021, Gslot Casino, $ 200 BONUS + 200 gratis spins !!!

X